0488 - 410 222 Word je liever gebeld? Klik hier

Klimmen & schietclinic

Programma

De dag begint met een warm welkom. Nog even ontspannen voordat het klimmen begint. In het facilitaire centrum kun je alle waardevolle spullen in een kluisje achterlaten. Als iedereen er klaar voor is gaan we richting het klimpark. Startend op het lage parcours om te wennen aan je klimgordel en de eerste obstakels. Daarna gaan we door 7 meter hoogte. Wie de top heeft bereikt vliegt vanaf 12 meter hoogte met de zipline 180 meter over het water. Na het klimmen zullen we een schietclinic doen waarbij je kennis gaat maken met handboogschieten, kruisboogschieten en luchtbuks schieten. Na de verschillende activiteiten kan men zich opfrissen en douchen in het facilitair centrum. Hebben jullie ook achteraf catering bijgeboekt? In dat geval zetten wij de barbecue vast klaar of schenken de drankjes in.

Klimmen & schietclinic

Iedere deelnemer krijgt een klimgordel, zekeringsset en een helm. Wanneer alles gecheckt is door de instructeur starten jullie aan de verschillende klimroutes. Deze low & high ropes zijn verbonden aan plateaus op palen van 10 meter hoogte. Het laagste niveau is 1 meter hoog. Er zijn 6 verschillende touwbruggen als hindernisbaan in opgenomen. Wie is het meest behendig en kan dit parcours zonder fouten het snelste afleggen?

Het hoogste niveau zit op 7 op meter hoogte bestaat ook weer uit 6 verschillende oversteken met touwbruggen en andere hindernissen. De low & high ropes zijn ook verschillend in moeilijkheidsgraad. Uiteindelijk vlieg je 180 meter over het water met de zipline.

Na het klimmen zul je kennis gaan maken met de verschillende schietonderdelen. De deelnemers krijgen een gedegen instructie over het spel en de veiligheid. Onze instructeurs leren u de fijne kneepjes van het schieten te beheersen, richt de pijl of kogel en schiet! Startend met handboog en kruisboogschieten van 7 meter afstand. Luchtbuks schieten vanaf 10 meter me verschillende targets.

Welk team of individuele schutter zet de beste score neer? Ontdek of u de scherpschutter bent die u altijd wel had willen zijn!

Na de activiteiten is er de mogelijkheid om een warme douche te nemen en zo fris naar huis te gaan of te beginnen aan de borrel of het diner.

 

 

 

//zandhappen.nl/wp-content/uploads/2019/01/foto-template-zandhappen-schietclinic.png
Vanaf
€60,-

Inbegrepen

  • 2 uur klimmen
  • Laag & hoog parcours
  • 180 meter zipline
  • Schietclinic
  • Ongevallenverzekering
  • Kleedkamer, douches en kluisjes
  • Parkeerkaartje t.w.v. € 5,00 per auto

Optioneel

Wij bieden diverse cateringmogelijkheden om je arrangement uit te breiden.

Bekijk de mogelijkheden op www.zandhappen.nl/catering.

Reserveer direct!

Snelle reservering
Reserveer snel en maak gebruik van dit leuke arrangement. Vul hiernaast jouw gegevens in en wij reageren zo snel als mogelijk om deze reservering te bevestigen!

Lukt de gewenste datum niet dan zijn wij altijd flexibel genoeg om een andere leuke invulling te verzorgen.