0488 - 410 222 Word je liever gebeld? Klik hier

Kinderfeestje Adventure

Programma

Bij aankomst bij onze kiosk Zandziebar wordt je van harte welkom geheten. Na het ontvangst en kennismaking met de instructeur(s) gaan jullie op pad!

Voor aanvang van de activiteiten is er de mogelijkheid tot omkleden. Tussen de activiteiten door is het uiteraard mogelijk om een break in te lassen, wij bieden diverse mogelijkheden.

Adventure

Het kinderfeestje Adventure is voor kinderen vanaf 8 jaar die houden van een uitdagend programma. Verzamel zoveel mogelijk goudstaven om de schatkist te kunnen openen? Wat zou er inzitten?

Bij onze kiosk Zandziebar wordt je welkom geheten met ranja. Na de kennismaking met de instructeur ga je van start met een wedstrijdje bounceball. Verzamel gedurende de activiteiten zoveel mogelijk goudstaven. Na het bounceballen ga je samen met de instructeur een vlot bouwen om de oversteek naar het eiland te kunnen maken. Eenmaal aangekomen op het eiland zul je kennismaken met het handboogschieten. Wie van van de kinderen is de beste schutter?

Heb je met de deelnemers of je team voldoende goudstaven verzameld om met de schatkist de schat te vinden. Na de activiteiten is er de mogelijkheid om in stijl af te sluiten met dikke frieten en snack naar keuze!

 

 

 

//zandhappen.nl/wp-content/uploads/2019/01/foto-template-zanhappen-kinderfeest-adventure.png
Vanaf €17,50

Inbegrepen

  • 2 uur adventure activiteiten
  • Een goedgevulde schatkist met lekkernijen
  • Ongevallenverzekering
  • Kleedkamer

Catering

  • Ontvangst met een drankje

Bij te boeken

  • Mini break (€ 3,50 p.p.)
  • Dikke frieten met een snack (€ 7,50 p.p.)

Boek nu!

Wat leuk dat je dit arrangement wilt boeken. Boek snel en maak gebruik van dit leuke arrangement. Vul hiernaast jouw gegevens in en wij reageren zo snel als mogelijk om de boeking voor je rond te maken! Lukt de gewenste datum niet dan zijn wij altijd flexibel genoeg om een andere leuke invulling te verzorgen.

Aanvullende cateringwens?
Indien je gekozen hebt voor een arrangement zonder catering dan kun je hieronder eventuele aanvullende cateringwensen opgeven.