0488 - 410 222 Word je liever gebeld? Klik hier

Stoere combi

Ontvangst

Bij aankomst op Watergoed worden jij en jouw gasten bij de brug van harte welkom geheten. Na het ontvangst en kennismaking met de instructeur(s) gaat het gezelschap op pad!

Voor aanvang van de activiteiten is er de mogelijkheid tot omkleden in het facilitair centrum. Hier staan kluisjes waar de waardevolle spullen veilig kunnen worden opgeborgen. Tussen de activiteiten door is het uiteraard mogelijk om een break in te lassen, wij bieden diverse mogelijkheden.

Paintballen

De deelnemers krijgen een overall en integraal (full cover) veiligheidsmasker. Daarna volgt een uitleg over het spel, de regels en een wapeninstructie. Het semi-automatische geweer, de marker Tippmann 98, schiet probleemloos en gemakkelijk scherp. Er wordt geschoten met milieuvriendelijke verfballetjes. Omdat er op perslucht gespeeld wordt, zijn er nauwelijks storingen te verwachten.

Tijdens de spannende paintball battles strijden steeds 2 teams tegen elkaar. In eerste instantie krijgt ieder team de taak om de vlag van de tegenstander te veroveren. Hierna zullen nieuwe missies worden gegeven. Wie volbrengt de missie of blijft het langste staan?

Quadrijden

Quadrijden is een super spannende activiteit. De krachtig Yamaha quads van 125 CC zijn sportief en toch gebruiksvriendelijk.
Watergoed kent 2 Quadbanen. Er is een baan voor zowel snelheid als voor behendigheid. Zodoende is voor een ieder een uitdaging te vinden. Zowel voor teambuilding als gewoon voor de fun.
Na een gedegen instructie gaan jullie crossen over het zand of aan de gang op het trailparcours. Rijd zo hard als je durft of rijd het parcours met zo min mogelijk strafpunten, aan jullie de keuze!

Afsluiter

Na de activiteiten is er de mogelijkheid om een warme douche te nemen en zo fris naar huis te gaan of te beginnen aan de borrel op het sfeervolle terras. Liever een barbecue als afsluiter? Informeer naar de mogelijkheden.

 

 

 

//paintballgelderland.nl/wp-content/uploads/2015/07/foto-supercombibbq.png
Vanaf 70,00 p.p.

Inbegrepen

 • 3 uur Paintball
 • 300 balletjes per persoon
 • Overall en masker
 • 1 uur quadrijden met 125cc quads
 • 1 quad per 4 deelnemers
 • Ongevallenverzekering
 • Kleedkamer, douches en kluisjes
 • Parkeerkaartje t.w.v. € 5 per auto

Bij te boeken

 • 100 balletjes voor € 10
 • 2000 balletjes voor €150
 • Extra uur Quadrijden

Wij bieden diverse cateringmogelijkheden om je arrangement uit te breiden.

Bekijk de mogelijkheden op www.zandhappen.nl/catering.

DIRECT RESERVEREN!

Wat leuk dat je dit arrangement wilt reserveren. Om gebruik te maken van dit leuke arrangement, vul hiernaast jouw gegevens in. Wij reageren zo snel als mogelijk om deze reservering te bevestigen! Lukt de gewenste datum niet dan zijn wij altijd flexibel genoeg om een andere leuke invulling te verzorgen.