0488 - 410 222 Word je liever gebeld? Klik hier

Sniperdeal

Programma

De dag begint met een warm welkom door de instructeur wanneer u de brug over komt. Nog even ontspannen voordat het paintballen begint kan door een drankje te doen. Mochten jullie niet kunnen wachten, beginnen we gelijk.
In het facilitaire centrum hangen schone overalls voor jullie klaar. Als iedereen zijn kleding heeft beschermt kan de boottocht naar het paintballbos beginnen. Daarna kan de strijd weer verder gaan. Na het paintballen is er de mogelijkheid om een warme douche te nemen. Afhankelijk van de optionele cateringkeuze staat er een tafel voor jullie gereserveerd voor een borrel(plank) of wordt de barbecue aangestoken.

Paintball

De deelnemers krijgen een overall en integraal (full cover) veiligheidsmasker. Daarna volgt een uitleg over het spel, de regels en een wapeninstructie. Het semi-automatische geweer, de marker Tippmann 98, schiet probleemloos en gemakkelijk scherp. Er wordt geschoten met milieuvriendelijke verfballetjes. Omdat er op perslucht gespeeld wordt, zijn er nauwelijks storingen te verwachten.

Tijdens de spannende paintball battles strijden steeds 2 teams tegen elkaar. In eerste instantie krijgt ieder team de taak om de vlag van de tegenstander te veroveren. Hierna zullen nieuwe missies worden gegeven. Wie volbrengt de missie of blijft het langste staan? Na de activiteiten is er de mogelijkheid om een warme douche te nemen en zo fris naar huis te gaan of te beginnen aan de borrel(plank). Liever afsluiten met een barbecue? Vraag naar de mogelijkheden.

Te boeken vanaf 12 personen.

 

 

 

//zandhappen.nl/wp-content/uploads/2015/06/sniperdeal-1.jpg
Vanaf 35,00 p.p.

Inbegrepen

  • 3 uur Paintball
  • 300 balletjes per persoon
  • Overall & paintballmasker
  • Ongevallenverzekering
  • Kleedkamer, douches en kluisjes
  • Parkeerkaartje t.w.v. € 5 per auto

Optioneel

  • 100 balletjes voor € 10
  • 2000 balletjes voor € 150

Wij bieden diverse cateringmogelijkheden om je arrangement uit te breiden.

Bekijk de mogelijkheden op www.zandhappen.nl/catering.

DIRECT RESERVEREN!

Wat leuk dat je dit arrangement wilt reserveren. Om gebruik te maken van dit leuke arrangement, vul hiernaast jouw gegevens in. Wij reageren zo snel als mogelijk om deze reservering te bevestigen! Lukt de gewenste datum niet dan zijn wij altijd flexibel genoeg om een andere leuke invulling te verzorgen.