0488 - 410 222 Word je liever gebeld? Klik hier

Quad rijden & Avontuurlijk programma

Programma

De dag begint uiteraard met een warm welkom! Jullie ontmoeten de instructeurs die jullie deze dag gaan begeleiden.

Watergoed heeft een facilitair centrum. Hier staan kluisjes waar de waardevolle spullen veilig kunnen worden opgeborgen.

Als iedereen er klaar voor is kunnen de activiteiten van start gaan!

Quad Rijden

Tijdens dit 1 uur durende programma wordt er gereden met 125cc Yamaha Grizzly quads. Met deze vierwielige crossvoertuigen ga je de uitdaging aan met de andere deelnemers. Door de automatische versnellingsbak zijn de quads zeer gebruiksvriendelijk.

Na de instructie en demonstratie van de instructeur, gaan alle deelnemers een aantal proefronden rijden. Vervolgens start een competitie met 2 wedstrijdonderdelen. De snelheid zal getest worden in een teamestafette op de speciale zandbanen.

Avontuurlijk Programma

De gasten staat een uitdagend programma te wachten wat bestaat uit onderstaande activiteiten:

MEGA KATAPULT
Wie schiet de bal het verste weg met een zelf gebouwde mega katapult? De teams gaan van de beschikbare materialen (houten palen, touw en elastiek) een constructie bouwen. Uiteraard dient de constructie uit zichzelf te blijven staan zonder ondersteuning van het team. Om de beurt schieten de teams waarbij steeds het verste of laatste schot telt. Welk team weet de bal het verste weg te schieten?

MEGA KANO RACE
De instructeur maakt verdeeld de gasten in 2 Mega Kano’s en geeft een instructie. Bijvoorbeeld de juiste verdeling van de deelnemers in de kano en de wijze van peddelen met de steekpeddel. Je gaat via de steiger aan boord van de reuzenkano. Er wordt een route gevaren over de uitgestrekte recreatieplas. De reuzenkano’s bieden plaats aan wel 12 personen per kano! Na een uitleg van de instructeur worden er middels kompaskoersen verschillende opdrachten gevonden op het water. De teams tarten tegelijk met ieder een eigen kano. Wie wint deze race en heeft het goede antwoord op de opdrachten? Het is ook mogelijk om alleen een race te varen middels kompaskoersen of boeien parcours. Uiteraard krijgt iedereen een zwemvest aan.

VLOTTEN BOUWEN
Een aantal tonnen, balken en touw zijn de bouwstenen van het vlot. Ieder team krijgt de tijd om een plan te bedenken en uit te voeren om een stevige, drijvende constructie te maken. Uiteraard heeft de instructeur nog wel de nodige tips en scheepsknopen..! Die bepalen straks of uw team natte voeten haalt, of droge voeten houdt…  Met het zelfgebouwde vlot moet u op zoek naar een opdracht op het water…in een directe race met de andere teams. Welk team is als eerste weer droog terug? Uiteraard krijgt iedereen een zwemvest aan (verplicht) Welk team weet de balans te vinden en wint de race?

HANDBOOGSCHIETEN
Word jij de Robin Hood van Watergoed? Leer de fijne kneepjes van het handboogschieten. Er staan 8 blazoenen klaar waarop geschoten wordt. Wie mikt keer op keer in de roos en verdient daarmee de meeste punten?

 

 

 

//zandhappen.nl/wp-content/uploads/2015/08/arrangement-vlottenbouwen.png
Vanaf 55,00 p.p.

Inbegrepen

  • 1 uur Quad Rijden
  • 2,5 uur Avontuurlijk programma, 4 activiteiten
  • Ongevallenverzekering
  • Kleedkamer, douches en kluisjes
  • Parkeerkaartje t.w.v. € 5,00 per auto

Optioneel

Wij bieden diverse cateringmogelijkheden om je arrangement uit te breiden.

Bekijk de mogelijkheden op www.zandhappen.nl/catering.

Boek nu!

Wat leuk dat je dit arrangement wilt boeken. Boek snel en maak gebruik van dit leuke arrangement. Vul hiernaast jouw gegevens in en wij reageren zo snel als mogelijk om de boeking voor je rond te maken! Lukt de gewenste datum niet dan zijn wij altijd flexibel genoeg om een andere leuke invulling te verzorgen.

Aanvullende cateringwens?
Indien je gekozen hebt voor een arrangement zonder catering dan kun je hieronder eventuele aanvullende cateringwensen opgeven.