0488 - 410 222 Word je liever gebeld? Klik hier

Quad Teambuilding

Programma

Bij aankomst op Watergoed worden u en uw gasten bij de brug van harte welkom geheten. Na het ontvangst en kennismaking met de instructeur(s) gaan het gezelschap op pad! 

Voor aanvang van de activiteiten is er de mogelijkheid tot omkleden in het facilitair centrum. Hier staan kluisjes waar de waardevolle spullen veilig kunnen worden opgeborgen. Tussen de activiteiten door is het uiteraard mogelijk om een break in te lassen, wij bieden diverse mogelijkheden.

Na de activiteiten is er de mogelijkheid om een warme  douche te nemen en zo fris naar huis te gaan of te beginnen aan de borrel of diner.

Quad Teambuilding

Quadrijden doen we natuurlijk op ons eigen prachtige terrein! Deze bestaat uit wel 6 verschillende banen. Zodoende is mogelijk met groepen tot 50 personen tegelijk deel te nemen. Bij de baan is een overdekt basiskamp voor de briefing en om te pauzeren.

Quadvlot bouwen
De groep wordt op het strand in 2 kleinere groepen verdeeld. Ieder team krijgt de opdracht om een vlot te bouwen van de geleverde materialen die sterk genoeg is om het hele team inclusief 1 quad over het water naar de overkant van de plas te varen. De materialen bestaan uit grote tonnen, balken, spanbanden en touw. Het is de bedoeling om een vlot te bouwen zoals deze is weergegeven of een bouwtekening. De groep gaat taken verdelen, materiaal checken en overleggen hoe het beste dit vlot te bouwen.

Nadat de vlotten klaar zijn wordt deze gecheckt door de instructeur. Hij moet sterk en groot genoeg zijn dat het zeker is dat de deelnemers niet te water raken, geen natte voeten krijgen en natuurlijk dat de quad niet in het water terecht komt. Nadat het team en de quad naar de overkant zijn gevaren is het tijd voor een 'blind coaching'.

Blind coaching
De bestuurder legt met een quad geblinddoekt een parcours af. Dit op aanwijzingen van teamleden die op enige afstand commando’s geeft. Het parcours dient foutloos te worden afgelegd en er mogen geen poortjes worden gemist. Welk team rijd geen strafpunten?

Na de blind coaching begint een nieuwe uitdaging.

Snelheidsbaan en het behendigheidsparcours
De uitdaging bestaat uit de volgende 2 onderdelen: de snelheidsbaan en het behendigheidsparcours.

Op de snelheidsbaan rijden we met de 125cc quads door het zand. Op het behendigheidsparcours staan de 350cc quads voor je klaar. Het parcours dient zonder fouten te worden afgelegd.

 • Minimumleeftijd is 16 jaar;
 • Deelname is op eigen risico, je tekent hiervoor op de dag van het evenement een deelnameverklaring;

 

 

 

//zandhappen.nl/wp-content/uploads/2015/08/arrangement-quadteambuilding.png
Vanaf 55,00 p.p.

Inbegrepen

 • 2,5 uur Quad Teambuilding
 • 1 Quad op 4 deelnemers
 • Competitie : Snelheid en Behendigheid
 • Teambuilding : Blind Coaching
 • Teambuilding : Quad Vlot Bouwen en Racen
 • Overall
 • Ongevallenverzekering
 • Kleedkamer, douches en kluisjes
 • Parkeerkaartje t.w.v. € 5,00 per auto

Optioneel

Wij bieden diverse cateringmogelijkheden om je arrangement uit te breiden.

Bekijk de mogelijkheden op www.zandhappen.nl/catering.

Boek nu!

Wat leuk dat je dit arrangement wilt boeken. Boek snel en maak gebruik van dit leuke arrangement. Vul hiernaast jouw gegevens in en wij reageren zo snel als mogelijk om de boeking voor je rond te maken! Lukt de gewenste datum niet dan zijn wij altijd flexibel genoeg om een andere leuke invulling te verzorgen.

Aanvullende cateringwens?
Indien je gekozen hebt voor een arrangement zonder catering dan kun je hieronder eventuele aanvullende cateringwensen opgeven.