0488 - 410 222 Word je liever gebeld? Klik hier

Quad Sport Experience

Programma

De dag begint uiteraard met een warm welkom! Jullie ontmoeten de instructeurs die jullie deze dag gaan begeleiden.

Watergoed heeft een facilitair centrum met 20 douches en 2 toiletten. Hier staan tevens kluisjes voor de waardevolle spullen. De groep kan zich hier omkleden, eenieder krijgt een overall aangereikt.

Als iedereen er klaar voor is kunnen de activiteiten van start gaan!

Quad Sport Experience

Het quadterrein bestaat uit 3 verschillende banen. Het is mogelijk met groepen tot 50 personen tegelijk deel te nemen. Bij de baan is een overdekt basiskamp voor de briefing en om te pauzeren.

Alle deelnemers krijgen een overall en veiligheidshelm met haarnetje. Daarna volgt een instructie over quads en de regels.

Tijdens de Quad Sport Experience begin je met de uitgebreide instructie en training. De ultieme belevenis wordt georganiseerd met de 125cc en 450cc Grizzly Yamaha quads. Het 2 uur durende programma is sportief, uitdagend en zelfs voor de ervaren rijder een hele ervaring.

Na de instructie begint de uitdaging bestaande uit de volgende 3 onderdelen:

  1. Training (inrijden) en Speed met de 125cc quad op de zandbaan.
  2. Trial: door de gebruiksvriendelijkheid van de quads kan je gerust de uitdaging met het heuvelige terrein aan. In dit onderdeel wordt gereden op het behendigheidsparcours. Het parcours dient zonder fouten te worden afgelegd. (wordt gereden met 450cc quads)
  3. Safari tocht: De instructeur neemt je mee over de spectaculaire Land Rover parcours met heuvels, kuilen en plassen water. Enkel de geoefende rijder mag volgen, dus zorg ervoor dat je tijdens de training goed hebt opgelet! (wordt eveneens gereden met 450cc quads)

Minimumleeftijd is 18 jaar. Deelname is op eigen risico, je tekent hiervoor op de dag van het evenement een deelnameverklaring. Minderjarigen hebben toestemming nodig van een ouder/voogd.

Wij hanteren een verdeling van 1 quad per 4 deelnemers.

 

 

 

//zandhappen.nl/wp-content/uploads/2015/08/arrangement-quadsportexperience.png
Vanaf 55,00 p.p.

Inbegrepen

  • 2 uur Quad Sport Experience
  • 1 Quad op 4 deelnemers
  • Overall en helm (met haarnetje)
  • Ongevallenverzekering
  • Kleedkamer, douches en kluisjes
  • Parkeerkaartje t.w.v. € 5 per auto

Optioneel

Wij bieden diverse cateringmogelijkheden om je arrangement uit te breiden.

Bekijk de mogelijkheden op www.zandhappen.nl/catering.

DIRECT RESERVEREN!

Wat leuk dat je dit arrangement wilt reserveren. Om gebruik te maken van dit leuke arrangement, vul hiernaast jouw gegevens in. Wij reageren zo snel als mogelijk om deze reservering te bevestigen! Lukt de gewenste datum niet dan zijn wij altijd flexibel genoeg om een andere leuke invulling te verzorgen.