0488 - 410 222 Word je liever gebeld? Klik hier

Quad Sport Experience & Klimpark met Zipline

Programma

De dag begint uiteraard met een warm welkom! Jullie ontmoeten de instructeurs die jullie deze dag gaan begeleiden.

Watergoed heeft een facilitair centrum. Hier staan kluisjes waar de waardevolle spullen veilig kunnen worden opgeborgen. Als iedereen er klaar voor is kunnen de activiteiten van start gaan!

Afhankelijk van de groepsgrootte wordt dit programma aangeboden als een wisselprogramma van 2 x 2 uur.

Quad Sport Experience

Quad rijden wordt georganiseerd op evenementenlocatie Watergoed! Het quad terrein bestaat uit 6 verschillende banen. Het is mogelijk met groepen tot 50 personen tegelijk deel te nemen. Bij de baan is een overdekt basiskamp voor de briefing en om te pauzeren.

Alle deelnemers krijgen een overall en veiligheidshelm. Daarna volgt een instructie over quads en de regels.

Tijdens de Quad Sport Experience begin je met de uitgebreide instructie en training. De ultieme belevenis wordt georganiseerd met de 125cc en 350cc quads.  Het 2 uur durende programma is sportief, uitdagend en zelfs voor de ervaren rijder een hele ervaring. Na de instructie begint de uitdaging bestaande uit de volgende 3 onderdelen:

  1. Training (inrijden) en Speed met de 125cc quad op de zandbaan.
  2. Trial: door de gebruiksvriendelijkheid van de quads kan je gerust de uitdaging met het heuvelige terrein aan. In dit onderdeel wordt gereden op het behendigheidsparcours. Het parcours dient zonder fouten te worden afgelegd. (wordt gereden met 350cc quads)
  3. Safari tocht: De instructeur neemt je mee over de spectaculaire Land Rover parcours met heuvels, kuilen en plassen water. Enkel de geoefende rijder mag volgen, dus zorg ervoor dat je tijdens de training goed hebt opgelet! (wordt gereden met 350cc quads)

Minimumleeftijd is 16 jaar. Deelname is op eigen risico, je tekent hiervoor op de dag van het evenement een deelnameverklaring.

Minderjarigen hebben toestemming nodig van een ouder/voogd. Wij hanteren een verdeling van 1 quad per 4 deelnemers.

Klimpark met Zipline

Het klimpark bestaat uit een grote klimtoren met 2 verdiepingen. Aan 1 zijde van deze klimtoren is een klimwand met verschillende klimroutes gemaakt. Aan de toren hangen op 2 hoogtes verschillende touwbruggen. Deze low & high ropes zijn verbonden aan plateaus op palen van 10 meter hoogte. Het laagste niveau is 1 meter hoog. Er zijn 6 verschillende touwbruggen als hindernisbaan in opgenomen. Wie is het meest behendig en kan dit parcours zonder fouten het snelste afleggen..? Het hoogste niveau zit op 7 meter hoogte bestaat ook weer uit 6 verschillende oversteken met touwbruggen en andere hindernissen. Hiervoor krijgt iedereen een klimgordel aan en een zekeringset. De low & high ropes zijn ook verschillend in moeilijkheidsgraad.

Het klimpark is een unieke en sportieve uitdaging voor iedereen! Na een uitgebreide instructie van onze professionele instructeurs gaat men de uitdaging op de klimtoren of in de touwbruggen aan. Dit is een ideale activiteit met een zeer hoog fun gehalte!

ZIPLINE

Mega Zipline vanuit het klimpark! Het vertrekpunt van de Zip Line is in het topje van het klimpark op ruim 12 meter hoogte. Via een aantal ladders klim je naar het kraaiennest met een schitterend uitzicht over Watergoed. Wanneer je er klaar voor bent begin je aan de afdaling van circa 200 meter over het water. De minimumleeftijd is 8 jaar voor de low en high ropes en het klimmen.

 

 

 

//zandhappen.nl/wp-content/uploads/2015/08/arrangement-zipline.png
Vanaf 75,00 p.p.

Inbegrepen

  • 2 uur Quad Sport Experience
  • 1 Quad op basis van 4 personen
  • Overall
  • 2 uur Klimpark met Zipline
  • Ongevallenverzekering
  • Kleedkamer, douches en kluisjes
  • Parkeerkaartje t.w.v. € 5,00 per auto

Optioneel

Wij bieden diverse cateringmogelijkheden om je arrangement uit te breiden.

Bekijk de mogelijkheden op www.zandhappen.nl/catering.

Boek nu!

Wat leuk dat je dit arrangement wilt boeken. Boek snel en maak gebruik van dit leuke arrangement. Vul hiernaast jouw gegevens in en wij reageren zo snel als mogelijk om de boeking voor je rond te maken! Lukt de gewenste datum niet dan zijn wij altijd flexibel genoeg om een andere leuke invulling te verzorgen.

Aanvullende cateringwens?
Indien je gekozen hebt voor een arrangement zonder catering dan kun je hieronder eventuele aanvullende cateringwensen opgeven.