0488 - 410 222 Word je liever gebeld? Klik hier

Kinderfeestje Paintball

Programma

Bij aankomst bij onze kiosk Zandziebar wordt je van harte welkom geheten. Na het ontvangst en kennismaking met de instructeur(s) gaan jullie op pad!

Voor aanvang van de activiteiten is er de mogelijkheid tot omkleden. Tussen de activiteiten door is het uiteraard mogelijk om een break in te lassen, wij bieden diverse mogelijkheden.

Kinderpaintball

Deze vorm van paintball is speciaal gericht op kinderen van 8 tot en met 12 jaar oud. Kinderpaintball is ideaal voor een spannend kinderfeestje, verjaardagsfeestje, klassenuitje of gewoon een dagje uit.

Watergoed heeft speciaal een veld ingericht voor kinderpaintball op het eiland. Hier zijn diverse hindernissen en obstakels te vinden waar kinderen zich achter kunnen verstoppen. Het verschil met het spel voor volwassenen is het paintballwapen. Voor kinderen maken wij gebruik van pistolen die minder hard schieten en van een kleiner formaat zijn. Er wordt geschoten met een veer die op spanning wordt gebracht, in plaats van op luchtdruk.

Ook voor de kinderen hebben we een speciale kinderoverall en een masker met bril voor de bescherming van het gezicht. Zo is paintballen bij ons veilig! Het kinderpaintballveld is gelegen op het kindereiland. De kinderen vertrekken samen met de instructeur voor een korte tocht over het water richting het eiland. Natuurlijk krijgen alle kinderen een zwemvest aan. Na de activiteiten is er de mogelijkheid om in stijl af te sluiten met dikke frieten en snack naar keuze!

 

 

 

//paintballgelderland.nl/wp-content/uploads/2015/07/foto-kinderfeestje-paintball.png
Vanaf 17,50 p.p.

Inbegrepen

  • 2 uur Paintball
  • Onbeperkt balletjes per persoon
  • Overall en paintballmasker
  • Ongevallenverzekering
  • Kleedkamer

Catering

  • Ontvangst met een drankje

Bij te boeken

  • Mini break (€ 3,50 p.p.)
  • Dikke frieten met een snack (€ 7,50 p.p.)

Boek nu!

Wat leuk dat je dit arrangement wilt boeken. Boek snel en maak gebruik van dit leuke arrangement. Vul hiernaast jouw gegevens in en wij reageren zo snel als mogelijk om de boeking voor je rond te maken! Lukt de gewenste datum niet dan zijn wij altijd flexibel genoeg om een andere leuke invulling te verzorgen.

Aanvullende cateringwens?
Indien je gekozen hebt voor een arrangement zonder catering dan kun je hieronder eventuele aanvullende cateringwensen opgeven.