0488 - 410 222 Word je liever gebeld? Klik hier

Kinderfeestje Klimpark

Programma

Bij aankomst bij onze kiosk Zandziebar wordt je van harte welkom geheten. Na het ontvangst en kennismaking met de instructeur(s) gaan jullie op pad!

Klimmen en klauteren dat is pas leuk! Daarom heeft Watergoed een speciaal kinderfeestje samengesteld waarbij klimmen centraal staat.

De instructeur neemt de kinderen mee naar het klimpark. Waar ze uitleg krijgen en een klimgordel. Uiteraard zorgt Watergoed dat klimmen 100% veilig is.

Te boeken voor kinderen van 8 jaar en ouder en minimaal 8 personen.

Klimpark

Het klimpark bestaat uit een grote klimtoren met 2 verdiepingen. Aan één zijde van deze klimtoren is een klimwand met verschillende klimroutes gemaakt. Aan de toren hangen op 2 hoogtes verschillende touwbruggen. Deze low & high ropes zijn verbonden aan plateaus op palen van 10 meter hoogte. Het laagste niveau is 1 meter hoog. Er zijn 6 verschillende touwbruggen als hindernisbaan in opgenomen. Wie is het meest behendig en kan dit parcours zonder fouten het snelste afleggen..?

Het hoogste niveau zit op 7 meter hoogte bestaat ook weer uit 6 verschillende oversteken met touwbruggen en andere hindernissen. Hiervoor krijgt iedereen een klimgordel aan en een zekeringset. De low & high ropes zijn ook verschillend in moeilijkheidsgraad. Het klimpark is een unieke en sportieve uitdaging voor iedereen! Na een uitgebreide instructie van onze professionele instructeurs gaat men de uitdaging op de klimtoren of in de touwbruggen aan. Dit is een ideale activiteit met een zeer hoog fun gehalte! Maar ook voor grensverleggende teambuilding is dit geschikt.

De minimumleeftijd is 8 jaar voor de low- en high ropes en het klimmen.

Zipline

Op de hoge klimtoren, op ruim 12 meter hoogte, begint de mega zipline. Via een aantal ladders klim je naar het kraaiennest met een schitterend uitzicht over Watergoed. Wanneer je er klaar voor bent begin je aan de afdaling van circa 200 meter over het water. Alleen voor de echte dare devils!

Watergoed beschikt over eigen horeca. Je kunt de dag beginnen met een feestelijke slagroomtaart. Of sluit het kinderfeestje in stijl af met dikke frieten en héél veel mayonaise.

 

 

 

//paintballgelderland.nl/wp-content/uploads/2015/07/foto-kinderfeestje-klimpark.png
Vanaf 17,50 p.p.

Inbegrepen

  • 1,5 uur Klimpark
  • Klimgordels
  • Helmen
  • Ongevallenverzekering
  • Kleedkamer
  • Parkeerkaartje t.w.v. € 5,00 per auto

Catering

  • Ontvangst met een drankje

Bij te boeken

  • Mini break (€ 3,50 p.p.)
  • Dikke frieten met een snack (€ 7,50 p.p.)

Boek nu!

Wat leuk dat je dit arrangement wilt boeken. Boek snel en maak gebruik van dit leuke arrangement. Vul hiernaast jouw gegevens in en wij reageren zo snel als mogelijk om de boeking voor je rond te maken! Lukt de gewenste datum niet dan zijn wij altijd flexibel genoeg om een andere leuke invulling te verzorgen.

Aanvullende cateringwens?
Indien je gekozen hebt voor een arrangement zonder catering dan kun je hieronder eventuele aanvullende cateringwensen opgeven.