0488 - 410 222 Word je liever gebeld? Klik hier

1 uur Quadrijden

Programma

Programma op een stoere quad! Snel en behendig als dat je bent, word jij vast de winnaar van de Grand Prix. 

Bij aankomst op Watergoed worden u en uw gasten bij de brug van harte welkom geheten. Na het ontvangst en kennismaking met de instructeur(s) gaan het gezelschap op pad.

Voor aanvang van de activiteiten is er de mogelijkheid tot omkleden in het facilitair centrum. Hier staan kluisjes waar de waardevolle spullen veilig kunnen worden opgeborgen. Tussen de activiteiten door is het uiteraard mogelijk om een break in te lassen, wij bieden diverse mogelijkheden.

Na de activiteiten is er de mogelijkheid om een warme  douche te nemen en zo fris naar huis te gaan of te beginnen aan de borrel of diner.

Activiteit

Het quadterrein bestaat uit 3 verschillende banen. Het is mogelijk met groepen tot 50 personen tegelijk deel te nemen. Bij de baan is een overdekt basiskamp voor de briefing en om te pauzeren.

Alle deelnemers krijgen een overall en veiligheidshelm. Daarna volgt een instructie over quads en de regels. Tijdens dit 1 uur durende programma wordt er gereden met 125cc Yamaha Grizzly quads. Met deze vierwielige crossvoertuigen ga je de uitdaging aan met de andere deelnemers. Door de automatische versnellingsbak zijn de quads zeer gebruiksvriendelijk. Na de instructie en demonstratie van de instructeur, gaan alle deelnemers een aantal proefronden rijden. Vervolgens start een competitie met 2 wedstrijdonderdelen. De snelheid zal getest worden in een teamestafette op de speciale zandbanen.

Op het trial parcours gaan we een stap verder want het speciale parcours met diverse hindernissen dient zonder fouten te worden afgelegd! Heb jij alles onder controle? Minimumleeftijd is 16 jaar. Deelname is op eigen risico, je tekent hiervoor op de dag van het evenement een deelnameverklaring.

Minderjarigen hebben toestemming nodig van een ouder/voogd.
Wij hanteren een verdeling van 1 quad per 5 deelnemers.

 

 

 

//zandhappen.nl/wp-content/uploads/2015/08/arrangement-1uurquadrijden.png
Vanaf 30,00 p.p.

Inbegrepen

  • 1 uur snelheid en behendigheid
  • 1 Quad per 5 deelnemers
  • Ongevallenverzekering
  • Kleedkamer, douches en kluisjes
  • Parkeerkaartje t.w.v. € 5,00 per auto

Bij te boeken

Wij bieden diverse cateringmogelijkheden om je arrangement uit te breiden.

Bekijk de mogelijkheden op www.zandhappen.nl/catering.

DIRECT RESERVEREN!

Wat leuk dat je dit arrangement wilt reserveren. Reserveer snel en maak gebruik van dit leuke arrangement. Vul hiernaast jouw gegevens in en wij reageren zo snel als mogelijk om deze reservering te bevestigen! Lukt de gewenste datum niet dan zijn wij altijd flexibel genoeg om een andere leuke invulling te verzorgen.