0488 - 410 222 Word je liever gebeld? Klik hier

1 uur Quadrijden

Programma

Programma op een stoere quad! Wees snel én behendig, dan word jij vast de winnaar van de Grand Prix. 

Bij aankomst op Watergoed worden u en uw gasten bij de brug van harte welkom geheten. Na het ontvangst en kennismaking met de instructeur(s) gaat het gezelschap op pad.

Voor aanvang van de activiteiten is er de mogelijkheid tot omkleden in het facilitair centrum. Hier staan kluisjes voor de waardevolle spullen. Tussen de activiteiten door is het uiteraard mogelijk om een break in te lassen, wij bieden diverse mogelijkheden.

Na de activiteiten is er de mogelijkheid om een warme  douche te nemen en zo fris naar huis te gaan of te beginnen aan de borrel op ons sfeervolle terras. Liever een uitgebreide barbecue? Informeer naar de mogelijkheden.

Activiteit

Het quadterrein bestaat uit 3 verschillende banen. Het is mogelijk met groepen tot 50 personen tegelijk deel te nemen. Bij de baan is een overdekt basiskamp voor de briefing en om te pauzeren.

Alle deelnemers krijgen een overall en veiligheidshelm met haarnetje. Daarna volgt een instructie over quads en de regels. Tijdens dit 1 uur durende programma wordt er gereden met 125cc Yamaha quads. Met deze vierwielige crossvoertuigen ga je de uitdaging aan met de andere deelnemers. Door de automatische versnellingsbak zijn de quads zeer gebruiksvriendelijk. Na de instructie en demonstratie van de instructeur, gaan alle deelnemers een aantal proefronden rijden. Vervolgens daag je jezelf uit om je eigen snelste ronde te rijden.

Op het trial parcours gaan we een stap verder want het speciale parcours met diverse hindernissen dient zonder fouten te worden afgelegd! Heb jij alles onder controle?

Minimumleeftijd is 16 jaar. Deelname is op eigen risico, je tekent hiervoor op de dag van het evenement een deelnameverklaring.

Minderjarigen hebben toestemming nodig van een ouder/voogd.
Wij hanteren een verdeling van 1 quad per 4 deelnemers.

 

 

 

//zandhappen.nl/wp-content/uploads/2015/08/arrangement-1uurquadrijden.png
Vanaf 35,00 p.p.

Inbegrepen

  • 1 uur snelheid en behendigheid
  • 1 Quad per 4 deelnemers
  • Ongevallenverzekering
  • Kleedkamer, douches en kluisjes
  • Parkeerkaartje t.w.v. € 5 per auto

Bij te boeken

Wij bieden diverse cateringmogelijkheden om je arrangement uit te breiden.

Bekijk de mogelijkheden op www.zandhappen.nl/catering.

DIRECT RESERVEREN!

Wat leuk dat je dit arrangement wilt reserveren. Om gebruik te maken van dit leuke arrangement, vul hiernaast jouw gegevens in. Wij reageren zo snel als mogelijk om deze reservering te bevestigen! Lukt de gewenste datum niet dan zijn wij altijd flexibel genoeg om een andere leuke invulling te verzorgen.