0488 - 410 222 Word je liever gebeld? Klik hier

Klimpark

Op Watergoed is er veel voor de kids te doen. Uiteraard kunnen de kids 2 uur gaan quadrijden, maar wat te denken van een uurtje klimpark of spelen in ons paintballbos.

Bij onze kinderfeestjes zijn er vele mogelijkheden. Naast het paintballen kan het feestje zoveel uitgebreid worden als wenselijk is! Geen zin om moeilijk te doen met drankjes? Kies dan voor het onbeperkt toverdrank (ranja) pakket of breid dit uit met een heerlijke megaburger! Ook is het mogelijk om een totaalpakket te nemen met een korting zodat je zeker weet dat het feestje helemaal compleet is!

Watergoed heeft het grootste paintballbos van Nederland. Met maar liefst 2 kindervelden, stormbaan en 6 velden voor volwassenen in een 5,5 hectare groot bos is dit het grootste paintball park van Gelderland.

Voorzien van de meeste en gaafste obstakels maakt dit een ervaring om nooit meer te vergeten. De wapenzone is het centrale centrum waar je indien gewenst even kunt uitrusten, wat kan drinken of eten.

//zandhappen.nl/wp-content/uploads/2015/08/plattegrond-zandhappen.jpg
//zandhappen.nl/wp-content/uploads/2015/08/arrangement-top-img1.png

Onze arrangementen met klimpark

Onderstaand vind je onze arrangementen met inzet van ons klimpark.
Leuk, inspannend en te gek om te doen. Take your pick!

Vanaf
€25,- excl.
  • Klimmen, klauteren en zippen
  • Laag en hoog parcours
  • Klimmuur en zipline 180 meter
  • Tijdsduur: 2 uur
  • Vanaf 8 personen

Klimmen, klauteren en zippen

Vanaf
€35,- excl.
  • 1,5 uur klimpark en zipline
  • 1 uur schietclinic
  • Tijdsduur 3 uur
  • Te boeken vanaf 8 personen

Klimpark en schietclinic

Hoe ziet een dag op Watergoed eruit?

Ontvangst

Net over de brug bij binnenkomst van Watergoed zullen we je verwelkomen. Je dag begint met een welkomstdrankje in ons paviljoen. Nog even ontspannen voordat het spelen begint.

In het facilitaire centrum hangen de overalls voor jullie klaar. Als iedereen zijn kleding heeft beschermt kan de dag beginnen. Have fun!

Laten we spelen

Watergoed kent 6 Quadbanen. Banen voor zowel snelheid als behendigheid. Zodoende is voor een ieder een uitdaging te vinden. Zowel voor teambuilding als gewoon voor de fun.

Als je tevens gaat paintballen dan begint het avontuur al met de tocht naar het paintball park, deze is alleen met bootjes te bereiken. Na een korte tocht over de rivier, kom je aan in het bos en maakt jouw persoonlijke begeleider 2 teams. De deelnemers krijgen een camouflage overall en integraal (full cover) veiligheidsmasker. Daarna volgt een uitleg over het spel, de regels en een wapeninstructie.

Het semi-automatische geweer, de marker Tippmann 98, schiet probleemloos en gemakkelijk scherp. Er wordt geschoten met milieuvriendelijke, 1e klas verfballetjes.

Na borrelen

De meeste programma's duren toch al gauw 3 uur, exclusief ontvangst en omkleden. Het heen en terug varen duurt bij elkaar een half uurtje, daarom blijft er van de 3 uur ongeveer 2,5 uur speeltijd over. Jullie worden een half uur voor aanvang van het programma op onze locatie verwacht.

Na de activiteit(en) kan er gedoucht worden en wordt de barbecue voor jullie klaar gezet. Graag ontvangen we je na jouw activiteit in ons gezellige paviljoen. Op ons terras aan het water is het heerlijk nagenieten.