0488 - 410 222 Word je liever gebeld? Klik hier

Verschillende gave activiteiten

Dé grootste buitenspeeltuin van Gelderland

Strandclub en Evenementenlocatie Watergoed is uitermate geschikt voor een spannend vrijgezellenfeest, gewoon een dagje uit, bedrijfsuitje, teambuilding of ander evenement.

We hebben maar liefst 6 quadbanen. Parcouren voor snelheid, maar ook voor behendigheid en teambuilding. Een paintballbos met maar liefst 2 kindervelden, stormbaan en 6 velden voor volwassenen in een 5,5 hectare groot bos is dit het grootste paintball park van Gelderland. Er kunnen tegelijkertijd wel 150 personen in een toernooi paintballen.

//zandhappen.nl/wp-content/uploads/2015/08/plattegrond-zandhappen.jpg
//zandhappen.nl/wp-content/uploads/2015/08/arrangement-top-img1.png

Activiteiten

Voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje ben je op Watergoed aan het juiste adres.
Wij hebben het grootste en meest uitdagende paintball park van Nederland.

Kies hieronder een activiteit en reserveer vandaag nog.

Vanaf
€17,50 p.p.

Zo'n gaaf feestje heb jij nog nooit gehad. Paintballen i.c.m. klimmen en klauteren in het klimpark of wat te denken van quadrijden.

Kinderfeestjes

Vanaf
€27,50 p.p.

Op zoek naar een stoer teamuitje of bedrijfsuitje met een flinke hoeveelheid aan actie!

Bedrijfsuitjes

Vanaf
€27,50 p.p.

Ideaal voor een spannend vrijgezellenfeest, gewoon een dagje uit, bedrijfsuitje, teambuilding of ander evenement.

Vrijgezellenfeest

Het spel waardoor het bloed sneller door je aderen gaat stromen!

Het grootste paintball park van Gelderland

 

Het avontuur begint al met de tocht naar het paintball park, deze is alleen met bootjes te bereiken. Na een korte tocht over de rivier, kom je aan in het bos en maakt jouw persoonlijke begeleider 2 teams. De deelnemers krijgen een camouflage overall en integraal (full cover) veiligheidsmasker. Daarna volgt een uitleg over het spel, de regels en een wapeninstructie. Het semi-automatische geweer, de marker Tippmann 98, schiet probleemloos en gemakkelijk scherp. Er wordt geschoten met milieuvriendelijke, 1e klas verfballetjes. Omdat Omnivents op perslucht speelt, zijn er nauwelijks storingen te verwachten. Het paintball programma duurt meestal 3 uur, exclusief ontvangst en omkleden. Het heen en terug varen duurt bij elkaar een half uurtje, daarom blijft er van de 3 uur ongeveer 2,5 uur speeltijd over. Jullie worden een half uur voor aanvang van het programma op onze locatie verwacht.

//zandhappen.nl/wp-content/uploads/2015/06/second-article-img.png